Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Why Ibiza - Inspirerende gesprekken met eilandbewoners en hun favoriete plekken

Why Ibiza - Inspirerende gesprekken met eilandbewoners en hun favoriete plekken

Why Ibiza - Inspirerende gesprekken met eilandbewoners en hun favoriete plekken

€ 24,95 Incl. btw

Het boek Why Ibiza is geschreven door Rose Mary de Boer. In dit boek interviewt zij 34 kleurrijke, creatieve vrije geesten, afkomstig uit alle windstreken over hun beweegredenen om ooit op Ibiza neer te strijken en er bovenal te blijven.

Lees meer
Beschikbaarheid:
Almost sold out
Levertijd:
1-2 dagen
Categorieën: Non-food
Vergelijk
  • Gratis verzending vanaf €75
  • Voor 21:00 besteld, volgende (werk)dag geleverd

Eind jaren 70 komt Rose Mary de Boer bij toeval op Ibiza terecht en is meteen verkocht. In 1994 besluit ze er te gaan wonen. Al snel komt ze er achter dat het betoverende Ibiza, waar jaarlijks miljoenen vakantiegangers neerstrijken zich niet zo snel gewonnen geeft. Je moet er wel wat voor doen.
Nieuwsgierigheid was de drijfveer. Hoe doen andere eilandbewoners dat? Wie zijn ze? Wat zijn ze? Waar komen ze vandaan?
In het boek Why Ibiza interviewt zij 34 kleurrijke, creatieve vrije geesten, afkomstig uit alle windstreken over hun beweegredenen om ooit op Ibiza neer te strijken en er bovenal te blijven. Avonturiers, gevoed door passie en volharding, die hun sporen op het eiland ruimschoots hebben verdiend en in de loop der jaren het hart van de schrijfster hebben veroverd.
Inspirerende gesprekken over motivatie, vrijheid, ervaringen, overgave en loslaten. Met ieder hun eigen kijk op het leven, maar unaniem met hun liefde voor ibiza. Daarnaast tal van gekke en bijzondere adresjes voor betoverende baaitjes, gekke restaurantjes, bijzondere hotels, sensationele sunsets, de perfecte gym, coole boottochten, wonderlijke wandelroutes en natuurlijk de 'hidden gems', die alleen de insider kent. Kortom de ultieme reisgids voor Ibiza liefhebbers, die de lezer vanuit een andere invalshoek, dan men doorgaans gewend is, een unieke kijk op Ibiza geeft.

Er zijn nog geen reviews geschreven over dit product.

Recent bekeken