Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Retourneren

Bij intoIBIZA bieden wij u de mogelijkheid om ontvangen producten, zonder opgaaf van reden, binnen 14 dagen terug te sturen. Hiervoor gelden de volgende voorwaarden:

  • U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten (indien van toepassing) gecrediteerd.
  • Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dan dient het product met alle geleverde toebehoren en - indien redelijkerwijze mogelijk -  in de originele staat en verpakking aan ons geretourneerd te worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is. De retour gezonden artikelen dienen voldoende gefrankeerd te worden teruggestuurd inclusief een kopie van uw factuur. Het risico van verlies of beschadiging tijdens transport is voor de verzender.
  • Ongefrankeerde of onvoldoende gefrankeerde poststukken worden door ons niet aangenomen, 
    ongeacht de reden van het terugsturen.
  • Reeds betaalde bedragen (inclusief eventuele verzendkosten) worden binnen 14 dagen aan u terugbetaald. 
  • Indien u een verkeerde bestelling heeft ontvangen zal intoIBIZA uiteraard alsnog zorgen voor het verzenden van de juiste producten.