Mari Mayans


Mari Mayans is opgericht in 1880 door Juan Mari Mayans. Hij was een liefhebber van aromatische en medicinale planten en als student kruidengeneeskunde ontwikkelde hij een roeping voor het maken van kruiden elixers. Door het zorgvuldig selecteren van scheikundige formules en kruiden recepten (traditionele familierecepten) met daarnaast een intensieve studie van inheemse planten en kruiden van het eiland was Juan Mari Mayans in staat om de mooiste likeuren te maken. De meest bekende likeur is Hierbas Ibicencas. Vandaag de dag heeft een nieuwe generatie het bedrijf overgenomen. Met oog voor traditie en moderne technologie zijn ze in staat de kwaliteit van de diverse producten hoog en constant te houden.

Wilt u de producten van Mari Mayans gebruiken voor zakelijke doeleinden? Heeft u andere vragen over de producten? Dan kunt u contact met ons opnemen.  Wij zullen voor u een eigen account aanmaken en u van verdere informatie voorzien.

Sorteer op
 • Hierbas Ibicencas (triangle) 0,7 liter
  Hierbas Ibicencas (triangle) 0,7 liter

  Hierbas Ibicencas van Mari Mayans is gemaakt van 18 verschillende ingrediënten, hoofdzakelijk wilde kruiden (o.a. rozemarijn en mint, tijm), zaden en fruit (o.a. sinaasappelschil en blad van citroen).

 • Hierbas Ibicencas (con rama) 0,7 liter
  Hierbas Ibicencas (con rama) 0,7 liter

  Hierbas Ibicencas van Mari Mayans is gemaakt van 18 verschillende ingrediënten, hoofdzakelijk wilde kruiden (o.a. rozemarijn en mint, tijm), zaden en fruit (o.a. sinaasappelschil en blad van citroen).

 • Hierbas Ibicencas Special Edition 0,7 liter
  Hierbas Ibicencas Special Edition 0,7 liter

  Hierbas Ibicencas speciale editie, 38% alcohol in een prachtige fles

 • IBZ Premium Gin 0,7 liter
  IBZ Premium Gin 0,7 liter

  IBZ Premium Gin 0,7 liter, 38% alcohol.

  100% Ibiza

 • Svedra Premium Vodka 0,7 liter
  Svedra Premium Vodka 0,7 liter

  Svedra Premium Vodka 0,7 liter, 38% alcohol.

  100% Ibiza

 • Absinthe Art Collection 0,7 liter
  Absinthe Art Collection 0,7 liter

  Absinthe is gemaakt van de stengels van Artemisia Absinthium, Alsum en wordt gemacereerd met kruiden. Deze elixer heeft een betoverende kleur groen die wanneer in aanraking met water komt gaat “ wolken” beter bekend als Louche.

 • Frigola 0,7 liter
  Frigola 0,7 liter

  Frigola is een Eau de Vie die wordt verkregen uit winning van essences van diverse planten op Ibiza. Het hoofdingrediënt is (Thymus vulgaris) of te wel Tijm. Frigola wordt verkregen uit distillatie, maceratie en koken.

Sorteer op
© 2010 - 2022 intoIBIZA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.