In de media


Lees hier de mooie review die wij kregen van Kimkommers. Een aantal van onze producten waaronder Cafes Ibiza, SAL de IBIZA en natuurlijke de prachtige olijfolie van Can Rich worden in het zonnetje gezet.


 Er zijn verschillende cocktails van Familia Mari Mayans welke allemaal met Hierbas Ibicencas gemaakt worden. Bekijk hier alle recepten en ervaar zelf ook deze heerlijke Hierbas cocktails. Vooral de Hierbas 24/7 en de Hierbalicious zijn onze favorieten.

 


Een heerlijk recept voor wraps, Greecy Wraps. Voor enkele ingredienten werden producten van Can Rich en SAL de IBIZA gebruikt. Bekijk hier het recept.


Vino Nova, de importeur van Ibizkus in Nederland, sprak met Ibizkus over de nieuwe locatie op Ibiza. Zij zijn in augustus 2018 hier naar toe verhuisd. Lees hier het gehele interview. 


Kim onze Foodblogster heeft een heerlijk recept voor ons gemaakt. Ben jij ook zo een fan van Cafés Ibiza? Maak nu zelf een Pumpkin Spiced Latte!

Heb jij dit recept gemaakt? Schrijf jouw reactie op onze Facebook pagina! Wij zijn benieuwd hoe jouw variant heeft gesmaakt.  

© 2010 - 2021 intoIBIZA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.