Blog


Wist je dat een reis naar Ibiza uitstekend te doen is met kinderen?

Naast dat het eiland bekend staat om haar uitgaansleven is er ook voor kinderen ontzettend veel te beleven! 

Wij hebben kennis gemaakt met Greg en zijn team van Meet the Sea! Een organisatie die zich inzet voor het leven in de zee en de kinderen op een educatieve en speelse manier alles leert over het zeeleven en hoe daarmee om te gaan.

Het belangrijkste voor hun om de kinderen mee te geven is dat ze geen angst voor de zee hoeven te hebben.

We varen richting Cala Salada wat een favoriete plek is van de bemanning om te het anker uit te gooien. De boottrip is voor alle leeftijden, het team vermaakt de allerkleinste d.m.v leerzame spelletjes en een puzzeltocht op boot. Voor de grotere kinderen wordt er een snorkelexcursie voorbereid en ga je met Greg mee snorkelen. Greg is een ervaren duiker die enkel met snorkel al 8 meter diep duikt en van alles laat zien en voorzichtig oppakt.

Hij leert je hoe je met een snorkel zo diep kunt duiken, zodat de kids die durven het ook kunnen proberen. Van de bodem neemt hij een zeeegel mee naar boven en zet deze op je hand om vervolgens uitleg te geven hoe het beestje leeft. Wist je dat een zee egel bijvoorbeeld maar een meter per dag loopt? 

Zo hebben de kinderen en ook wij ouders allerlei dieren mogen ervaren in hun natuurlijk habitat. Van een kleine octopus tot een annemoon die een elektrisch schokje geeft, tot zwemmen tussen prachtige vissen. Ook zijn we kwallen tegen gekomen! Hoe je daarmee omgaat of voorbij zwemt vertelt Greg je allemaal! 

Ontzettend leuk en leerzaam! En ben je klaar met snorkelen, staat er een heerlijke lunch voor je klaar.

Echt een aanrader om te ervaren met de kids!


Lees hier de mooie review die wij kregen van Kimkommers. Een aantal van onze producten waaronder Cafes Ibiza, SAL de IBIZA en natuurlijke de prachtige olijfolie van Can Rich worden in het zonnetje gezet.


 Er zijn verschillende cocktails van Familia Mari Mayans welke allemaal met Hierbas Ibicencas gemaakt worden. Bekijk hier alle recepten en ervaar zelf ook deze heerlijke Hierbas cocktails. Vooral de Hierbas 24/7 en de Hierbalicious zijn onze favorieten.

 


Een heerlijk recept voor wraps, Greecy Wraps. Voor enkele ingredienten werden producten van Can Rich en SAL de IBIZA gebruikt. Bekijk hier het recept.


Vino Nova, de importeur van Ibizkus in Nederland, sprak met Ibizkus over de nieuwe locatie op Ibiza. Zij zijn in augustus 2018 hier naar toe verhuisd. Lees hier het gehele interview. 


Kim onze Foodblogster heeft een heerlijk recept voor ons gemaakt. Ben jij ook zo een fan van Cafés Ibiza? Maak nu zelf een Pumpkin Spiced Latte!

Heb jij dit recept gemaakt? Schrijf jouw reactie op onze Facebook pagina! Wij zijn benieuwd hoe jouw variant heeft gesmaakt.  

© 2010 - 2021 intoIBIZA | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel

Om deze webwinkel te bezoeken moet u 18 jaar of ouder zijn.