Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

intoIBIZA gaat stoppen

Published on august 30, 2023 Door intoIBIZA
intoIBIZA gaat stoppen

intoIBIZA heeft zich de afgelopen jaren toegewijd aan het leveren van kwaliteitsproducten aan haar gewaardeerde klanten. Het team is dankbaar voor de steun en het vertrouwen dat klanten in de webwinkel hebben gesteld. Het succes en de groei die we hebben ervaren, waren niet mogelijk geweest zonder de loyaliteit van onze klanten en de inzet van ons team.

Deze beslissing om per 30 september a.s. te stoppen komt na grondige overweging en is het resultaat van verschillende factoren. Helaas hebben zich in de afgelopen periode diverse uitdagingen voorgedaan die het voortzetten van de activiteiten onhaalbaar maken. Hoewel dit een moeilijke beslissing is geweest, geloven we dat dit de juiste stap is om ervoor te zorgen dat we ons kunnen concentreren op een naadloze afhandeling van lopende bestellingen en de best mogelijke ondersteuning aan onze klanten kunnen bieden tijdens deze overgangsperiode.

We willen graag alle klanten, partners en medewerkers bedanken die ons hebben gesteund gedurende deze reis. De webwinkel zal zich nu richten op het afronden van openstaande bestellingen, het afhandelen van retourzendingen en het beantwoorden van eventuele vragen van klanten.

Voor verdere informatie kunt u uiteraard contact met ons opnemen.

Wij waarderen uw begrip in deze situatie en bedanken u nogmaals voor uw steun door de jaren heen.