Wij slaan cookies op om onze website te verbeteren. Is dat akkoord? Ja Nee Meer over cookies »

Een terugblik op vorig jaar

Published on january 8, 2022 Door intoIBIZA
Een terugblik op vorig jaar

2021 was opnieuw een bewogen jaar, daar waar wij van de zomer het gevoel nog hadden dat we de hele Covid-situatie achter ons hadden gelaten, zitten we vooral de laatste maanden weer volledig gevangen in een situatie die wij natuurlijk geen van allen eigenlijk willen. Hopelijk dat we dit in 2022 spoedig kunnen veranderen in een veel positiever beeld en dat we maar weer gauw terug naar ons favoriete eiland kunnen.

Uiteraard zijn wij het afgelopen jaar diverse keren op Ibiza geweest, blijven wij altijd op zoek naar mooie nieuwe producten en houden wij regelmatig contact met al onze leveranciers. Zo zijn wij in 2021 bijvoorbeeld gestart met de verkoop van Ibosim, een echt authentiek biertje wat op Ibiza wordt gebrouwen en wat in verschillende smaken verkrijgbaar is. Wij hebben een selectie van 4 smaken opgenomen in ons assortiment. Echt de moeite waard om eens te proberen. Ook hebben wij het afgelopen jaar alle wijnen van Can Basso, de 2e wijn van het wijnhuis Ibizkus Wines toegevoegd. Wij verkochten de rosé al, maar tegenwoordig dus ook de witte en rode wijn. De wijnen doen in kwaliteit zeker niet af tegen de wijnen van het label Ibizkus, maar ze zijn wel een stuk voordeliger. Nog net geen 11 euro voor echt een heerlijke wijn! 

Nog enkele nieuwe andere interessante artikelen zijn bijvoorbeeld het bruisende water van Solan de Cabras, we hebben hier wel erg lang op moeten wachten, maar wel direct vanaf het begin een groot succes. Ook heeft SAL de IBIZA een nieuwe smaak chips ‘La Vie en Rose’, ook zeker een aanrader.

Ok, tot zover al onze heerlijke producten. We zijn dit jaar tussen kerst en oud- & nieuw ook op Ibiza geweest. Dat blijft toch wel iets bijzonders, veel kerstversiering op de straten, ledverlichting in de cactus, bougainville of in andere prachtige planten. Maar ook genoeg kerstbomen, kerstmannen, elfjes etc. Het allerfijnste is natuurlijk dat mooie weer erbij. Buiten lunchen op het terras of heerlijk chillen aan het strand met een prachtige zonsondergang. Gewoon zonder jas naar buiten, wie wil dat nou niet? In deze periode is er dus ook echt genoeg te doen op het eiland, natuurlijk is niet alles open, maar dat wat wel open is, is altijd gezellig en het eten over het algemeen prima of uitstekend zelfs.

En, om ons verhaal af te sluiten, wij willen ook dit keer graag weer even speciale aandacht besteden aan de Ibiza & Formentera Preservation. Zoals voor velen inmiddels van jullie wel bekend, doneren wij jaarlijks altijd een percentage van onze opbrengsten aan deze voor ons erg belangrijke organisatie. Mede dankzij jullie hebben wij dus weer een mooie donatie kunnen doen.

Wij wensen jullie allemaal een heel mooi 2022!